CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

27 Oktober 2010

Nak cerita tentang anak Ayah & Emak yang sorang 2!!~

Ayu yang sebenar diberi nama NOR YUHAINI oleh emak tersayang adalah anak kepada
Sjn. Mohd Radzi Mansor & Puan Nyarose Johan
kakak kepada
Mohd Redza a.k.a Eja, Noor Atikah a.k.a Ika & Noor Mimi Shahirah a.k.a Mimi / Ira
InsyaAllah bakal menjadi kakak ipar kepada
Cik Fatimah a.k.a Ima

                                                                Keluarga terchinta!!~


Doakanla kebahagiaan untuk kami sekeluarga. Semoga susah payah yang dihadapi selama ini akan bertukar menjadi kesenangan yang tidak terkata. Semoga ayah akan kembali bersama keluarga tercinta yang tertinggal di Bandaraya Ipoh ni sementara ayah sedang berpening-pening berulang alik dari Alor Star.

AMEEN

Yang empunya diri ni sangat minat dengan barangan make up xpecially collection dari ELIANTO dengan impian nak make over wajah orang yang pucat lesu menjadi cantik bagai puteri kayangan. Yeeehhhhaaaa!!~

Anda-anda yang nak bertunang ke nak g dinner ke function ape2 ke boleh la cari Ayu. InsyaAllah servis akan diberi dengan jayanya.


Berkaraoke menjadi hobi pertama walau suare macam katak puru. Hikhikhik...tapi nak jugak karok & jgn tak tau, ade artis mengiringi ayu setiap kali berkaraoke. Merekala artis pujaan ayu. JIWA MESTI ROCK beb!!!~ ~ Nanti ayu share 1 lagu daripada diorang ea..... Picture x dpt nak share sbb biasela kan....artis.... Nanti ramai benor yg nk mintak sign nye. Lalalala ~

Nak cerita lagi!!~
Ayu ni de cite2 nak buat biznes ala-ala butik pengantin. InsyaAllah ade rezeki ade peluang nanti. Nak jugak buat.... Skg ni berkhidmat la dulu ngan Negara ye Cik Ayu!!~

Oppppssss.....ade lagi???!!~ Ooooo.... Orange Station!!~ OS ni la syarikat Event Management member ayu a.k.a member terbaek la. Ayu ni konon cam kerani deme la buat2 kan ape yang patut.

So, anda2 yang nak kawen ke nak wt birthday party ke kt opis nak wat mamam2...... Carila Orange Station ye laling :-)


Tak lupe..... D Rose Collection milik emak tersayang yang jual produk2 AVON serta perhiasan diri dan dikembangkan lagi nama D Rose tu kepada satu lagi cabang bisnes D Rose Homestay.

Anda2 yang terdatang ke Ipoh moh ler nginap di homestay teman. Harga berpatutan + terletak betoi2 kt bandar Ipoh.....


Kehidupan terus diwarnai oleh warna-warna gemilang bersama sahabat handai dari Pakeeza Restaurant & Catering....mmmmuuuaahhh 2 u oll xpecially pada The Click Click + My Luv Incharge...Hehehe.

~ Di samping The Click Click!!


Ini saye!!~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers