CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

29 November 2010

Apa kisahnya???

'Lelaki yg ensem ni la yang awak tinggalkan dulu....'

Owhhhhh....tidakkkkk!!
Sekadar mampu aku menjawab sory je. X lebih x kurang!!

"Yg ko pun pandai2 puji die 2 ape hal??" tp die mmg ensem pun!!! Hahaha...udah terungkit kembali kisah lame. Huhu ~ Cinta Monyet...Cinta Zaman Sekolah...Cinta Main2!! Ade ke cinta main2??? Hurmmm...maybe. Tp, mase 2 aku x main2 cintakan die. Cume mgkn belum paham sepenuhnya APA ITU CINTA???

ADE APA DENGAN CINTA??? Ntah...x pasti pulak. Namun cinta pertama aku tetap kekal utuh hanya kepada-Mu Ya Allah selamnya sehingga jasad bercerai badan. Mengenali kedua ibu bapa, adik beradik juge saudara mara buat aku terjatuh cinta buat kali kedua & berharap juge cinta ini kekal abadi selamanya. Wahhh...

Hurmmmm....sambung balik 'Apa Kisahnya???'!!

Tak sengaja tinggalkan awak waktu 2. Mungkin sebab CINTA ITU BUTA aku pergi mendapatkan CINTA YANG LAIN. Aku akui die mmg ensem, baik + sgt caring. Sgt sayangkan aku!!! Kerana frust tangan die cedera menumbuk dinding.... [Mood: So sad] Huhu.... Maafkan saya ye Encik Fiq (Rafique Maradona). Sempoi x name die?? Hehehe...mase 1st time dgr name die mase aku join comp Forum Remaja (time sekolah nye cite). Seyes, aku ingat name tipu. Upenye, mmg name die... Sweet jek!!~

Itu kisah lame yang terus menjadi kenangan.

Terima kasih buat seorang sahabat baik dari zaman tecik2 dulu... Ehhh, syidi.... Owwwhh, ko ajar x bf aku isap rokok ea??? X gune!!~ Hahaha.... Syidi la yg bertindak sbg agen pencari jodoh utk aku. Aku x mintak... Tp, die suke2 je bg no tepon umah aku kt kwn die..... Aku ni, pantang org caring.... Hati mudah cayor!!~ 2 la terjatuh cinta ngn kwn2 yg die kenalkan kt aku. Tp, name pun CINTA MONYET. Sume x kekal.... Thx 2 FB juak sbb ketemu semula kn2 lama + Ex2 Bf.... Acehhh, cm byk sgt la org suke kt aku ea!! Tak la....aku ni x lawa utk buat sume laki suke kt aku. Manis pun x jgk... Gelaran si manis hak milik kekal Gadis Kurma ye. Jgn lak korg pandai2 nk pass title 2 kt aku + aku x layak!!~

Masih mencari2 beberapa sahabat lame yg da terlost contact sejak bekurun lame. Semoga 1 hari nnt ade kesempatan utk berjumpa kamu Nor Zalina Ramli (Nina), Mamat (nama penuh Mohamad Bin x ingat), Azni (pun x ingat nama penuh).

U oll..sori ye, kt ats ayu gune 'aku' sbg kata ganti diri. (Ehh, betulkan??Kate ganti diri??) Hahaha....tp, ade ke korang kesah?? Xde ea?? Alaaa...malu lak plak!!

Ok....setakat ni kisahnye. Ade kisah lagi??? Ada....nnt kite gossiping yerk.

Salam, Salam 1 M'sia, Salam Perak Amanjaya buat anda semua yang terrrrrrhebat!!

Sehingga berjumpe lagi di entry yang baru....

Mmmmmuuuaaaasssss.....


Selamat menatap my pic!!


~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers