CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

04 November 2010

Dan bila esok...

~ ^^Ayu^^ ~

Salam, salam sejahtera, salam 1 Malaysia & salam Perak Amanjaya.

Opppss...tgk tajuk mesti ingat entry ayu kali ni tentang lagu Sofaz 2.alaaa, lagu 2. tau x lagu ape?fofular u oll lagu 2...moh ler kite imbas ckt lirik lagu 2....

"Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya"

Ingat da lagu ni? Confirm sudah ingat kan??

Ermm,xceli ayu nak cite... esok kan cuti. Bukanla pasal lagu Sofaz 2.

Cuti ape???Cuti Deepavali perayaan.

Dan bila esok cuti, hari ni baru teringin nk makan Sizzling Mee kt food court Greentown Mall a.k.a UO. Tapi x kesampaian krn masa x mengizinkan. Why? Sbb kua dr opis lambat. Nape lambat? Sbb dgr cite sal insurans. Pas2 siap p cuci mata & buang duit lg. Buat ape tau...beli shawl. Skg ni mmg da jatuh cinta dgn shawl yg da mcm2 pattern. Dgn tudung syria yg innernye da dipelbagaikan.....Haishh,mmg cpt je la duit ni nk dibuang. Heheh...xpela. Bio pape asal bergaye....!!~ Ok kan?

Argghh merepek plk pasal shawl bagai. Ntah epe2 je kan ayu ni!!....So, dikesempatan ni nk wish la kt mereka2 yg celebrate perayaan Diwali ni Happy Deepavali.
"With gleam of Diyas
And the Echo of the Chants
May Happiness and Contentment Fill Your life
Wishing you a very happy and prosperous Diwali!!"
Dan bila esok cuti, selamat bercuti gak kpd mereka yg tdk menyambut perayaan ini. Kemana2 pun anda pergi...memandu la dgn hati2. Ingatla org yg tersayang. No cilok2 ok!!~

Dan utk ayu sendiri selamat bekerja bersama Kerajaan Pakistan...

The Gadis http://www.theonlygadis.blogspot.com/ jumpe anda di sana yer!!~

L.O.V.E u oll. Mmmmuuuaaaxxxx!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers