CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

16 Disember 2010

Bloglarian???

Salam & Hai semua....

Petang2 yang semakin beku ni (keadaan di opis ayu skg). Ehh, bukan ngulat yer. Isi mase ckt2 yg teluang 2...Hehehehe.Jgn bazir mase...!! Ade paham ka? Tarak?? Tarak sudah la!!!

Jom kite jengah BLOGLARIAN ni jap. Ape kisah ngn bloglarian ni? Bloglarian ni ialah one stop centre utk bloggers berblogwalking. Ayu pun baru je jengah2 bloglarian ni. Cam menarik. Memang telah disahkan menarik pun.

JOM TRY!!.......

Syarat-syarat nak join Bloglarian

1) Pastikan ada Banner BlogLarian
 
Sila lawati http://bloglarian.blogspot.com/

2) Jadi Follower BlogLarian
   ~ Ayu sudah memfollow ~ 

3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
   ~ Saya suka berblogwalking kerana ia sangat menyihatkan minda saya di kala sedang berserabut dengan beban kerja yang melampau + boleh dapat info yang macam2 dari bloggers ~

4) Tag 3 orang rakan atau lebih
   ~ 1. http://www.theonlygadis.blogspot.com (senarai wajib) ~
   ~ 2. http://norapurplebridez.blogspot.com/ ~
   ~ 3. http:// www.juewaziz.blogspot.com ~

5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian
   ~ Telah selamat dimaklumkan ~

6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan
   ~ Oke. Sekian, terima kasih ~

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

6 ulasan:

  1. Yuhaini Ayu; Bloglarian mmg super. saya pon join .senarai ke 72

    p/s; salm kenal dan follow blog ni....AZZEY...

    BalasPadam
  2. hai

    dtg dr bloglarian.
    saya rumah 131. jempot ke rumah ya jiran! ihihih

    BalasPadam
  3. Azzey: Hi azzey....salam berkenal2. Thx kan kpd BL sbb BL mmg terbaek..... Thx jgk kt Azzey dtg jalan2 cni...... :-)

    Lelaki Ini: Besh2???

    Mybaby: Hi jiran sekampung.....salam berkenal2. Hehehe...

    BalasPadam
  4. yeahhh~ keen suke join bloglarian.. dpt jumpa blogger2 baru.. ^_^

    BalasPadam
  5. haisshhh.....nasib jumpe blog larian.x yh da susah2 lg...senang bangat kan keen?

    BalasPadam

Nuffnangers