CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

15 Disember 2010

GIVEAWAY GIFT from CAMERON (G.G.C)

G.G.C
GIVEAWAY GIFT from CAMERON


Nak Join ke G.G.C ni?
Tarikh tutup: 24.12.2010

Syarat-syarat boleh tengok kat Ceritera Lisa


Seronok kan cuti2 Malaysia kat Cameron Highlands???

Sejuk...Sejuk...Sejuk...!!!
Strawberry cicah cekelat!!!
Bungaaaaaa cantik!!!

Sangat suke berada di Cameron walau balik ari jek. Last ayu g Cameron bile ekkk??? Thn ni ke thn lepas???...yang penting mmg da byk kali naik Cameron 2. Al-maklumla dokat ajo Ipoh ngn Cameron....so, belagak la ye. Selalu konon naik atas bukit 2....Ngeee!!!

Thx kepada Cik Lisa sbb shout dkt ayu, ajak jengah G.G.C ni.

1st kot nk join semua2 ni. 'budak baru belaja katakan'!!

Lisa mintak suggest tempat2 menarik utk bercuti....

JOM kite
-
--
---
----
-----
------

CUTI-CUTI MALAYSIA

Promosi Perak sebagai tempat untuk anda jadikan destinasi Cuti-Cuti Malaysia. Eeewaahh, cam agen pelancongan plk. Ye la...da dok Perak,mestila promote Perak.

Baru-baru ni, ayu n family bawak sedare dari Melaka jalan2 kt 2 destinasi. Tapi yang 1 ni...memang enjoy sgt. Beshhh ye!!Musim2 tengkujuh ari 2...nk g laut pun takut. Mmg pegi ke Lumut tp x mandi. Oleh itu, kami sekeluarga ke......


Felda Sungai Klah, Trolak, Perak


Boleh berkelah. Bawak makanan yer. Tapi x leh la bawak makanan 2 kat tempat mandi2.


Cantik...tenang mata memandang. Kehijauan bumi mmg teserlah kat sini.


Dikelilingi pokok-pokok dengan tempat beriadah yang selesa.


Tempat masak telur.
Bawak telur dari rumah pun boleh.
Kata mereka, bila boiled telur kt cni boleh tahan lama & khasiat telur terus dipelihara.


Panas...terasa bahang air panas utk masak telur ni.


Tempat2 nak berendam ngn air panas.


Syokkkkkk....


Spa pun ado!!!


Cam kat kampung je suasananye kan???


Selesai sudah xtvt mandi manda.
 
Kegembiraan terpancar di wajah mereka. Hehehe...
 Kami sekeluarga sangat teruja ngn kolam air panas kat tempat ni. Xceli, ade tempat mandi2 berasas air sejuk. Xde picture nak dikongsi.

Kami balik ari jek...walau pejalanan agak jauh. Tapi, sgt2 enjoy & badan terasa ringan je lepas da berendam kt dalam air panas. Facilities sgt bagus. Toilet yang banyak. Memudahkan untuk membuat persalinan. Itu yang penting utk tempat2 cmni.

Disarankan, klu kamu semua nak bercuti kat cni. Baik amik packages. Tdo kat sne.....mmg berbaloi2. X caye???? Try la.......!!!!

Selamat bercuti-cuti Malaysia!!!!

Tag kepada:




Sehingga berjumpa lagi.
Sayang kamu...

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

2 ulasan:

  1. salam.
    hai thnks 4 the suggestion.thanks 4 joining this G.G.C
    Kalo ta silap u org kedua suggest sungai kelah ni. menarik tol tempat ni:)
    btw gudluck dear:)

    BalasPadam
  2. Salam...
    Hi Lisa...

    My pleasure dear....1st time join ni. Saya baru dalam belog membelog ni. Byk bende yg x tau.

    Sg.Klah mmg menarik xpecially utk kite nk enjoy ngn budak2 tecik.....saje berkongsi.Lgpn, Sg.Klah 2 mmg baru pegi. So, x susah nak cari pic...

    Thx again sbb ajak join G.G.C ni.....'all the besh 2 me!!'Hehehehe...

    BalasPadam

Nuffnangers