CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

21 Disember 2010

Huru-Hara & Pura-Pura!!!

Salam & Hai Semua.
Semoga hari ini kamu semua dalam mood yang gembira.......oke!!

Hurmm, hari ni Ayu ckit huru-hara & pura-pura la. Bukan kura-kura tau. Dari pegi keje sampai skg belum lagi dapat pakai tudung dengan betul. Tu yang rase huru-hara & jadikan Ayu cam sememeh jerk......!!!! Lantakla kan??? Ade ke orang nak tengok???.... Xde pun~ ~

Dan selalunye, time petang2 da nak balik keje baru dapat pakai tudung elok2 & cantik ckit. Ckit je la. Aduii, Nyampah betoi den.

Bile la dapat begaya cantik2,comei2,vogue2 cam 2 orang Yang Cantik & Yang Cantik ni. Tau ke sape? Klik le kalu nak tau..!!!Ramai kan gadis2 yang rase huru hara bile tengok diorang ni. Sabau je la ea.....

Apepun, lantak la ape je nak jadi. Ayu hepi ke x, cantik ke x, sememeh ke x....janji Ayu adela Ayu. X jadi orang len. Tapi bile dgn seseorg ni Ayu tepakse berpure2. Ia seseorang yang namenye perlu dirahsiekan. Hehehe....

So, sbb kepura-puraan die 2 la Ayu menjadi pura-pura. Selalu je kan de manusia cam ni. Depan baik. Belakang ngata Ayu bagai nak rak. Xtau le ape yg die x puas ati ngn Ayu. Nak kate Ayu ni cantik,mmg idakla. Kaya???? Lagi le idak... Ade bf ensem... Ermmm, tidak!!! Ntah le....

Walau selame ni Ayu lantakkan aje die nye perangai. Tapi lame2 naik nyampah la. Xpela...teruskan la kepura-puraan Ayu yg comeeeiiii 2. Hikhikhik....

Didoakan semoga dia bahagia............... Ayu rela!!!!!

Tapi, Ayu tetap sayang korang yg bace en3-en3 Ayu ni.

Nah....bejuta2 kiss utk korang!!
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

2 ulasan:

  1. kuat betol ya berpura pura... hahhah anda cool!
    anyway.. blog anda menarik dan buat saya tertarik.. suka dan follow anda.


    Ini entry terbaru saya..
    Cara cepat tingkatkan traffic
    Rahsia tapak tngn OBAMA
    Lagenda Budak Nakal Gila

    BalasPadam
  2. Magrib....

    Thx so much yer reading en3 ayu ni. Blog yg masih xde hala tuju. Thx folow saya jgk.....if x keberatan leh la bg idea utk mantapkan lg belog ini.

    Dan......harusla kite berpure2 ngn org yg berpure2. X mo jd kure2.... Hehehe......Walaupun cam orang bodoh ikut jadi cam die...Kan3?

    BalasPadam

Nuffnangers