CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

24 Disember 2010

Sana Sini Hanis Zalikha

Salam & Hai.

Eeewaahh, suke2 ati je ko ni Ayu. Konon nak wt post tentang Hanis Zalikha la ye. Ko kenal ke die???

'Of course la Ayu x kenal Hanis Zalikha. Xde kawan name ni. Xde adik beradik name ni. Xde saudara mara name ni. Seyes, mmg saya x kenal si gadis yang bernama Hanis Zalikha!!!'

Hehehe....ayat ko hebat la Ayu!!!

'Xdela hebat mane. Saje je nak bagi gempaq santai. Hanis Zalikha satu nama yang cantik. Terpegun telinga Ayu bila mendengar nama die. Terbeliak biji mate Ayu bila tgk gambar die. Ehhh, bukan aje name yg sedap telinga mendengar. Tapi wajah pun mmg cantik untuk mata tengok. Itulah anugerah Tuhan......'

Ayu x sengaja untuk nak tau tentang si cantik ini. Bermula dari belog si comel Fatin Liyana Ayu terkenal dgn nama Hanis Zalikha. Pegila BW kt belog die...Ok..Ok...Menarik...Menarik....

Ape yang Ayu nak ungkit kat sini ialah.....sejak due menjak ni. BW kemane-mane pun Ayu akan jumpe en3 ttg si cantik Hanis Zalikha ni. Hebatkan die??!!!

Korang tolong bace ayat ni baik2 & tolong paham kenape ye.

' Hanis Zalikha telah beat Dato Siti Nurhaliza bila Hanis Zalikha telah menjadi one of the most searched people dalam Google malaysia untuk tahun ni ' 

Kenape boleh jadi cam 2??? Ade korang jeles ke?????? Jgn la jeles2...!!! X baik... ini merupakan Anugerah lagi untuk die.

Hanis Zalikha bukanlah seorang top celebrity.Sebab kepopularan Hanis Zalikha kerana 'belog' ye. Inilah penangan belog. 

So, sekian saje cerita pendek ttg Hanis Zalikha.

Nak kenal die lebih dalam....pi la jengah belog die http://inibelogsaya.blogspot.com/ oke.

Jumpe lagi di en3 mendatang.

Sangat sayang kamu semua!!!!

Mmmmuuuaaaahhh!!!


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers