CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

18 Januari 2011

Bergembira besama

Salam Selasa kalau korang baca en3 ni pada hari Selasa. Kalau hari lain, Salam hari lain la ye.

Hye semua... Apa khabar? Harap korang semua dalam keadaan sihat.

Eeee, memang harapan hanya tinggal harapan. Sebab Ayu dalam keadaan super duper busy. Kesuntukkan masa. Rasa macam 1 hari x cukup je 24 jam. Cam ssh jek nk dapatkan masa nk update belog.

Sedey la.....

Masa mmg da berlalu sangat cepat. Pejam celik tido bangun balik da 18 Januari di tahun 2011. Tinggal berapa tahun jek lagi nak masuk tahun 2020. Sempat ke tidak kite menjengah ke tahun itu... Semua kerja Allah swt. Dia Maha Mengetahui semuanya.
Korang...last Saturday Ayu ade date tau. Da 2 tahun agaknya Ayu x jumpe member yg sorang ni. Owhh, rindu banget. Hahaha.... Misi kitorg utk g jumpa kawan lagi sorang da tercapai hari Sabtu 2. Selesai misi pertama kitorang pun p la meronggeng. Ehh, jgn kutuk2 ye bile Ayu cite2 ni.....

Tau x Ayu p meronggeng katne?? Tau? Aishh..hebat nau ehh korang leh tau ni. Tipu le tu.. X mgkn la korang tau ok. Lainla korang mmg ngintip Ayu. Ngeee~~~

Xceli x kemane pun ronggeng2... Lepak kt Tesco. Tesco je ye... Ini mmg x boleh blah la. Sbb selama Tesco Station 18 ni bukak kt Ipoh, Ayu baru kali ke 3 atau ke 4 je ke sane. Kesiankan? Rupenye besh jugak Tesco Stn. 18 ni. Ade karaoke, ade jual2 tudung. Tu yg buat besh dan tangan gatal je nak tabur duit.

Sepanjang last week, mmg hepi jek.

So, juz kongsikan besama detik2 indah. Ceeewaahh....indah la jugak.


Sekarang memang gila shawl
Pegi mane2 jumpe shawl mesti beli


Besama Miss Zila


Karaoke Time


Mata bagi isyarat soh balik tido


Balik time
Ada misi lagi pasni
Misi ngn mak survey barang


Enteprem pic last friday
Lunch with kakak comel
Kak Intan


Ce teka kaki sape

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers