CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

31 Mac 2011

Duit Free heartbeat.my

~INI STICKY POST. SILA SCROLL BAWAH UNTUK POST LAIN.TQVM~

Salam & Hai....

Sape yang selalu jek gatal tangan kiri (selalu kua duit) meh sini kami nak habaq sikit. Hahaha (Aku memang suke gelak arrr!!). Arini menjengah sahabat Azzey bertanya kabar. Then bace cite die pasal Heartbeat ni. Ehhh, rase mmg ade penah tebace kat blog Mama Zharfan. Tapi Ayu cam ingat ape jek bende tu....mmg la tau bagi duit. Tapi boleh pecaye ke.....

Hurmm, setelah diselidik disiasat. Heartbeat ni oke. Tak kacau ganggu ape2 pun. Tak kan wt Nuffy merajuk ngn kite.... So, ayu pun register la td. Bukan la tamak sgt...nak duit sane sini. Kite berusaha. Ade rezeki ade la... Betul x? Sape ckp x betul........x nak kawan seminit!!! Huhu....

Sesiapa yang nak tau pasal Heartbeat boleh bace entry ini dan entry ini.

Sekian...jangan lupe CLICK MY HEARTBEAT banner kat atas tu oke. pastu register la pas click heartbeat Ayu. 

Terima kasih... Mmmmuuahhh!!!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

7 ulasan:

  1. Wow, namaku kah itu? hu3....tq Ayu...

    BalasPadam
  2. Ye yunk...name awak la 2.hehe...my pleasure dear.baru bemula ngn HB.....yeehaaa.

    BalasPadam
  3. Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

    http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
    http://nascar-2011.blogspot.com
    http://digital-cameras-stores.blogspot.com
    http://computer-desktop.blogspot.com
    http://view-cyber-shot.blogspot.com

    BalasPadam
  4. eh cik ayu, jumpe dcni hee. suda folo kamu ^-^

    BalasPadam
  5. saya dh join HB tp pelik..orang cakap die dh tekan HB tp xda apa-apa pn~

    BalasPadam
  6. Dhiera: Sy ni pun x berapa arif sgt bab HB ni....kite tggu n lihat ye.

    BalasPadam

Nuffnangers