CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

24 Januari 2011

Idea: Tema Perkahwinan Moden Klasik

Salam & Hi...

En3 kedua di hari Isnin...hemohemo.... Setelah mendengar kisah belog & belogger di Hot FM, teman seakan semakin semangat untuk berbelog. Sebab duit ke??? Owhh...tidak kot kerana duit (ayat cover jek tu). Seyes korang. Bukan sebab duit. Tapi kalau da dapat teman terima je la.....

Bile teman pikior2...kalau la dari dulu teman start berbelog, mesti income teman da banyak (tu pun kalau belog hang cam best tahap cipanzi la). Hahaha...berangan aje ekk. Ye la...dari dulu suke sgt belogwalking. If dari dulu da start berbelog...cube mike bayangkan!! Ce..ce..bayangkan.....

Ok....mai sambung balik ke tajuk asal.

Disini diumumkan:

Lelaki

Tema: Moden Klasik (Gabungan Merah & Emas)

Warna merah lambang keberanian manakala warna emas lambang kemewahan. Untuk tema Moden Klasik ni, Ayu akan cuba tampilkan penggunaan bunga-bunga, lampu-lampu serta bantal-bantal. Aneka pantun untuk menampakkan lagi keklasikkan. Elemen kain batik akan diterapkan di meja buffet besama hiasan seperti lesung batu.

Boleh tak korang bayangkan???

Kenapa Ayu pilih tema macam ni? Sebab tiada yang lama tiada la yang baru. Pada baju pengantin juga akan gabungkan songket dan lace. Mungkin gabungan ni da biasa kan?

Ayu akan seimbangkan perhiasan moden dan klasik di khemah-khemah.

InsyaAllah...harap menjadi la.

Moden Klasik ni kalau masukkan elemen arabian pun ok...da sesuai da lampu-lampu n bantal-bantal. So, Mak Ayah pengantin pakai baju tradisional Melayu. Adik beradik if perempuan semuanya cam Ayu ni boleh la wat dress....

Ok x??? Bayangkan yer.....Bye!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers