CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

21 Januari 2011

The Invitation + s

Salam sahabat blogger & yang bukan blogger.

Hi, ape khabar? Harap semua sihat walafiat. Yo, Ayu cuti arini. Cuti rehat....penat sebab tengok Thaipusam. Hehehe.... Kat Ipoh ni agak besar jgk perayaan ni dirayakan. Mmg Ayu x kua la umah. Mesti JEM!! Jgn cari pasal ooo....

Semalam punye cite...kalau makanan simpan sure dah basi kan? Maklumlah...Ayu ni 'bz women'. Ntah ape yang bz sgt, Ayu pun x tau. Tapi mmg dalam otak full ea.... no more input. Mau output sajo... 

Cerita semalam petang, tiba-tiba dengar bunyi cash machine. Wahh, duit mari la kawan. Yahoo.... Mane ke datangnye bunyi tu? Op kos la dari hp...Kalau bukak kedai mayb arr kan bunyi tu ade. Tapi tak... 'Ooo, ade mesej la.'

'Salam 1 Malaysia. Sy KAM & Pasangan ingin menjemput.......ke Majlis Ulangtahun kelahiran sy yg ke....di....jam.....Kehadiran adalah diWAJIBkan. Tq'

Hahh...tu ler rupe mesej dari si gadis itu. Walaweii, ade birthday party. Yaa....saat ni akan besama kawan2 bergumbira. Saya suke!!!

Owhh...masa birthday Ayu nnt 'should i do my birthday party?'...perlu ke? X rela la kawan... Maklumla, umur semakin lanjut. Ayu cume perlu tamatkan zaman kebujangan. Itu sajo!!(lari topik jap) 

Bertambah ketekanan lagi bila dapat wedding invitations dari sahabat & kawan baik. My BFF nak kawen da beb. Dalam gang kirenye Ayu sorang arr x kawen lagi. Hancuss!! X boleh blah.... Opsss, korang jgn la ingt Ayu desperate sgt nak kawen. Biase la kan....bile umo da cenggini. Ramai pulak mulut2 yang gatal tanye soklan yg bukan lagi cepumas. Tapi cepu.... (tak perlu teruskan perkataan itu).

Oke sudah la tu....

So, remind myself utk save those date 24th January, 5th February (two wedding invitations), 14th & 15th May and op kos 3rd, 4th & 5th June. Semuanya adalah wedding invitations except yg 24th tu jek. Ok, nk cari lagu utk buat bekalan g karok nanti. Hahaha....

Tinggalkan en3 ini dengan 1 persoalan & jawapan di en3 selanjutnya. 

'Mengapa Ayu x kawen lagi'

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers