CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

23 Januari 2011

Wedding & Anniversary Invitations

Hi...

Another en3 dalam 1 hari. Hahaha...sempat nak ngapdate. Ngapdate la yer. Jgn buang masa...

Hah, projek sebelum g berkhidmat dengan Kerajaan Pakistan.

Search wording untuk buat invitation card. Nak combined sekali wedding reception my bro ngn my beloved parent nye anniversary. Huh... Susah nau nak dapat wording yang menusuk kalbu.

Dalam perancangan, family kitorang akan wat 2 majlis dalam 1 hari. Siang majlis bertandang & malam untuk makan malam khas untuk saudara & sahabat kaum Cina & India. Malam ni jugak akan buat majlis potong kek...

So, Ayu decide utk celebrate sekali anniversary mak & ayah yg memang jatuh pada tarikh 5JUNE. Ayu da pikir utk beli 2 kek 2 tingkat...tu x pe. Tak susah...main tempah aje.

Masalah skg...nk buat kad dalam 100 pcs. Buat sendiri sudah cukup (save budget la kononnye). So,sedang la bepikir2 camne kad 2 akan jadi & nak tulis ape dalam kad 2?

Ok x kalau Ayu on behalf of my family invited tetamu2 utk hadir kat majlis ni? Sbb kan nak join 2 occasions dalam 1 majlis (ehhh,ape yg ko merepek ni minah?)

Ok..ok..contoh kan...

"Request the pleasure of your company at a party celebration"

The Occasions: 
Marriage Dinner Reception 
of 
..................
&
Wedding Anniversary 
of
...................

The Date:
05JUNE2011

The Place:
.........

The Time:
...........

Look forward to seeing you
RSVP:
............

Konon nak wat kad in English la... rase mmg kene wat dalam English kot sbb nak bagi bangsa lain atau korang rase wajib Ayu membudayakan bahasa ibunda kita??

Plz....kalau korang ade suggestion. Help me ok....


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers