CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

22 Februari 2011

Aku Tak Paham!! Kenapa IzamirRidzwan boleh?????

Hahaha...entry lagi? Lepas geram!! Stress kot wat kirakira matematik kat kerja yang dibekalkan untuk ai. POD...korang tau ape? X tau punye.... Kecuali yang keje sama ngan ai. MdI... Tau x? Mesti x ramai yang tau. Nanti one day nak cite jugakla tentang kerja sebenar ai ni. Tapi bukan hari ni!!!

Opss... terlepas sudah memberi salam.

Salam & Hai semua!!!

Hurmm, tetibe wat entry ada nama IR pulak. Cam nak kejar glamor ai ni. Hahah... Tak mungkin la. Susah glamorglamor ni. Nanti ramai orang nak sponsor ai...... Parah ai nanti. (Gelak lagi!!! Hahahahahhahahaha....)

Tak de kene mengena glamor n sponsor di waktu ini kot... Kan? Kan? Merepek sudah!!!

Korang kenalkan IzamirRidzwan - IR - Lebah... Ape? Tak kenal!!! Mana mungkin.... Jgn korang berani cakap tak kenal. Sat g berjutajuta lebah dtg sengat korang, baru korang rase tinggi rendah dunia blog ni. Tak apa la kalau tak kenal nak wat camna kan. Bukan salah dunia yang semakin canggih!!!

Untuk mengenali, sendiri diminta menjolok sarang lebah. Ai tak nak tolong. Boleh??? Hehehe.....

Ok la. Berbalik ke cerita asal seperti tajuk di atas. Seperti yang dibebelkan sebelumsebelum ni, kan internet kat sini menghalang ai untuk berbelogwalking kan..... Mmg waktu nak release tension tak dapat ai BW. Ai punye pun ai tak dapat tengok di sini. Tapi nak wat entry boleh pulak. Dashboard boleh pulak dijengah. Pelikpelik... Al-maklum la ai ni tak la mahir sangat babbab bendabenda teknologi canggih ni. Ade ke yang boleh bagitau kat ai sebabnya???

Dan..............

Yang paling ai tak paham.........kenapa ai boleh jengah blog IR? Lebah itu.... IzamirRidzwan itu. Memang ai suka baca blog dia... Suka sangat. Tapi nak jugak la menjengah sahabatsahabat lain. Nanti dikatakan ai ni LUPA DARATAN pulak!!! HadooooIIII.....

Tapi apakan daya..................... (Tolong sambung la cerita selanjutnya)

Sekian, terima kasih.

:-p

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers