CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

02 Februari 2011

Idea: Kad Kahwin Sendiri Buat. Saya Perlukan Pertolongan... Tempat Shopping!!

Salam & Hi semua yang Ayu sayang....

Terima kasih kepada yang sudi singgah sini & sudi nak bace belog Ayu ni.... Maceh... Sekalungan makaceh seumpama berjuta-juta bintang di langit.

Entri campur aduk!!!

Yeee...Hurmmm... Sahabat, Ayu perlukan software untuk buat kad kawen sendiri. Semakin terdesak & mendesak untuk settlekan persiapan Majlis Kahwin adik Ayu. Konon nak jadi Wedding Planner la. Ouchh My Gucci!!! (Tiru sikit ayat dalam Pisau Cukur)

Tau x tinggal lagi kurang tiga bulan untuk selesaikan persiapan & Ayu masih x start lagi buat hantaran. Barang pun Ayu x beli lagi...

'Aku mohon pada-Mu Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku & keluargaku. Amin'

Owhh, Ayu rase Ayu masih x cukup bahan untuk wat persiapan majlis ni. Ermm, nak buat beberapa keping kad jemputan. Seperti luahan hati ini. Da cari tru kecanggihan teknologi. Ade memang ade...tapi Ayu ni bukan la kreatif & canggih sgt. So, ada x antara sahabat yang boleh tolong suggest software yang best & senang utk wat kad kawen..... Sebab kad kawin gabung 2 perkara & Ayu perlu ayat yang best jugak..... Susahnye nak buat pilihan!! (Agaknye sebab tu x kawen lg kot..Huhu!!)

Juga Ayu perlukan pertolongan.... Di, KUALA LUMPUR....di mana tempat untuk shopping ye?

Ayu perlu cari:-

- Kain ela untuk kitorang pakai.
- Perhiasan bilik tidur
- Buah Tangan / Cenderahati (Yaasin)

** Cukup x sehari untuk beli barang-barang ni kat KL??? If da tau arah tujuan. Senangla sikit kan??? Ayu juga perlu pergi IKEA.

Buat Kerajaan Negeri Perak,

Sila la bangunkan Negeri Perak dengan banyak tempat2 shopping seperti yang ada kat KL. Ini secara x langsung dapat jana ekonomi negeri. (Betul ke ea??)Di samping itu, sila juga perbanyakkan tempat riadah di Ipoh ni. (Senang nak tenangkan pikiran)

Sekian, saya yang menurut perintah ok!!

Ok...sehingga jumpa lagi. Kalau boleh tolong ye para sahabat.

Sayang kamu....

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

1 ulasan:

  1. pada saya nak cari kain2, set cadar sume ni dekat area jalan tar banyak. bole pergi sogo, semua house..semuanya dekat area situ..

    pasal software saya memang fail. sorry. tapi hari tu ada jumpa wedding card yang dah siap front n back page. ada tulis undangan majlis perkahwinan tinggal print untuk isi di dalam sahaja~tapi tak berapa kena dengan taste saya kot, kalau sekadar nak mewah sikit bagi pada jiran-jiran ok la..

    BalasPadam

Nuffnangers