CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

09 Februari 2011

Kahwin: Design Guest Book Perkahwinan

Salam... Hai u oll!!!
Update seterusnya dari Ayu. Yeehaaa....ni le dikatekan rajin ngapdate.

Ayu da siap kot dengan GUEST BOOK. Juz nanti g print n nak tempek2 gambar je sikit. Ingat nak boh la puisi ke lagu ke pantun ke..... Pikir-pikir balik, sempat ke GUEST nak bace bende tu sume. Tak kot....!!! Rase je la kan.... Xpe itu boleh tambah sikit-sikit.



GUEST BOOK ala kadar ni Ayu akan print sendiri jek kat umah. Gune kertas A4 saje sudah. Nanti g kedai buat hard cover muka depan. Binding kat kedai jugak. Jgn la kome pikir Ayu bind cam buat folio tu tau!! Jangan ok.....!!! Tq... Mmmmuuahh.

Huhhh, boleh la buat muke depan tu guna warna MERAH & tulisan warna GOLD. Amacam??? Ngancam x!!

Perasaan sekejap....!!! Panggg....!! Ohh sedar diri balik. Hahaha.

Layannnnnn.................................

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

1 ulasan:

  1. sy search guestbook. jumpa blog awk.singgah n follow sini

    BalasPadam

Nuffnangers