CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

08 April 2011

Nak letak tajuk ape lagi ye? Nak cite pasal aku nak g JOHOR jek!!!

Kecoh jek Cik Ayu ni kan? Huhu...nak g Johor jek. Bkn Singapore pun. Hahaha... Op kos la nak kecoh2. Sbb gila da lame x balik Johor kot. Lain sgt waktu zaman sekolah dulu. Setiap kali cuti ujung tahun tercampakla Ayu n adik2 kat SEGAMAT tu. Jadi orang estate jap... Syok sgt2 time tu. Sangat rindu time tu... Huhu.. Kalau bisa waktu diputarkan kembali........ Owhhh, tidak!! 

And..... Kazen Ayu yang sorang ni nak kawen da. Esok.... Ko langkah bendul Along ea Jue!! X aci!!! Apepun semoga kekal sampai akhir hayat perkahwinan ko. Malam kang kite imbau balik keje ko mase kecik2 dulu. Curi minyak moto pastu main masak2. Hahaha..... Mandi parit..... Panjat pokok... Adoiii!!!

Rase cam banyak la program nak wat kat sane. Tapi, x mungkin dapat buat semua. Esok petang da nak gerak balik Melaka lak. Ermm, ape pun harap sempat nak jumpe my VBFF Cik Polisi Auu & Abang Angkat (konon) Encik Aloy.... Kalau x sempat...ntah bile lak nak jumpe deme ni. Si Auu ni da jauh benor tecampaknye..... Memang susah sgt nak jmpe. Apatah lagi die ni polis. Semedang je cuti dibekukan....

Ok..ok...da banyak sgt celoteh ni. Mak da bising2. Tadi bising soh makan. Da sudah makan...bising soh siap lak... G siap jap ea... Banyak nak cite ni.....

Ok... Jumpa lagi yer. Mmmuuazzzz!!! Sayang korang juga kawan baik saya yang kat Ipoh ni. Ramai la BFF!! Semua saya sayang!!! Saya mintak maaf kalau saya ade wat salah silap kat korang yer.... Semoga korang happy2 selalu. Harap hubungan persahabatan kite akan terus kekal hingga akhir hayat!!! Amin......

Owhh...x lupe buat kawan saya lg sorang (Udah masuk dalam list My VBFF) En. RF... Sy akn selalu doakan utk awak yer.... InsyaAllah,smg berjaya kali ni. Amin..... 

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

2 ulasan:

  1. masih kat Johor lagi ke ni? x de update lagi...

    klik HB

    BalasPadam
  2. x la azzey...
    da lame balik. tapi,tu la...cam xde mood jek nk ngapdate...huhu.idea hilang..btw,thx so much dear....

    BalasPadam

Nuffnangers