CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

27 April 2011

NOTA CINTA 8 : Celcom

Salam..
Hi semua... Alwiz miz my blog. Tapi bukanla saye ni x da kerja lain selain dari menatap blog, FB, FS. Kadang-kadang tu banyak perkara yang membataskan untuk menatap dan mencayorkan diri kat blog & FB & FS jugak... Hahaha...ade ke orang layan FS lg??? Owhh...lupekan Twitter pulak. Hah, Twitter sekali ye.

Tadi pagi saye singgah sekejap kat Celcom untuk dapatkan line Celcom. Try Celcom pulak sebab Digi & Maxis da pernah try. Digi & Maxis agak-agak cam cekik darah jugak la. Cam x boleh blah je bile time dapat bil. Tapi sangat missssssss my Digi no... Mahal tau angkat no tu. Last-last burn jugak. Huhu...

No Celcom baru - line baru - phone tarak lagi. Ingatkan nak amik yang Blackberry Packages. Hah, yang beria-ria sgt nak amik BB ni sbb Adik Su Long (Liza & tunang) pakai BB & saye selalu contact mereka. Kan jadual saye sgt padat di waktu petang dengan Liza - jogging la - karaoke sudah pasti - menari - treatment muka - treatment rambut - mmg hari-hari ade je plan kami. So, konon nak save la bajet mencolling-colling & sms...nak la pakai BB. Nnt ape-ape hal nak cakap, BBM aje... Hahaha....
Rasenye boleh berjimat kot dengan Celcom ni....

Pakej Coll & SMS rendah jugak. Kadar tetap ke semua rangkaian. Memang ok sangat la. Pastu siap bagi diskaun lagi if jumlah bil anda mencapai total tertentu. Tak pe...x mo puji banyak. Kita try dulu. Ok??? Ok yer...

Sambil tu menanti jugak IPHONE 4 pakej dari Celcom. Next Month katenye... Kot-kot pakej terbaik. Rentap aje la kan. Tapi dok bekenan sangat kat Samsung  GALAXY Tab sebab besaq yer. Puas ati kot segenggam pegang dia jek. Hahaha... Cantik.. Cara.. Layan.. terbaik.. Boleh update blog selalu kan? Hurmm...tp camera rasenye cam x berapa ok la. Sebab kan saye memang nak lagi satu HP yg camera sgt cantik hasilnya... Xpela, pelan-pelan kayuh. Kot-kot dapat duit terpijak, ko beli la satu kedai Celcom tu Ayu oiii!!

Hah...da nak mase balik da. Buat keje sikit. Pasni nak p OTK dengan Liza, Zila & Syeema. Ahli group yang semakin bertambah.

Sedang pikirkan name group. Hahaha... GEDIX aje kan?

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

5 ulasan:

  1. Saya memang guna celcom exec pada saya berbaloi!
    Saya ada buat review juga.
    http://dhieranottie.blogspot.com/2011/04/postpaid-lebih-baik.html

    BalasPadam
  2. nk nyebok boleh...

    Zura pon pakai digi n maxis...

    digi mmg lah sgt cekik darah...+ bongok ckit CSR dia...call pon sakit ati jek.xpaham ckp org.

    maxis zura baru jek pakai.buat masa ni ok la jugak..

    saranan pakai bb..sgt ok la tuh...leh la kite buat stok ngumpat ngan tutuk2 org.hahaha **da pasang niat jahat...

    saranan ip4 pulak..lagi bagus...gambar leh edit2 kasi santek plus kamera pon ok gak.
    :)

    kalo amik 2-2 pon sgt best...hahaha

    BalasPadam
  3. Dhiera: Hi dear...saye mmg baru nk bejinak2 ngn celcom ni.harap2 ok la...dari survey ngn kwn2 yg pakai celcom,kate diorg ok.try la dhiera....hah,sat saye melawat awak.

    Bye Zura: Hi sayang....suke sgt bile zura enterprem.cam bunga2 jek ati teman.hahahaha....sigh!!zura pakai line maxis ke?maxis ok mmg la ok...tp,biase la...cam byk yg hidden charge kot.ntah la....haha.ayu pakai prepaid maxis jek.no ni pun da berapa kali tukar line ke prepaid ke line ke prepaid....

    hurmmm...like ekk ngumpat2 kutuk2 ni.auww!!hehehe...sabo2.jgn kutuk2 ngumpat2....x baik tau.lalala....

    apekate zura belanje teman salah satu bb / ip4.hah,mest leh ngumpat2 kutuk2 pasni...pasword plz.kahkahkah....

    BalasPadam
  4. dear..dulu zura pakai celcom.mmg murah giler dia nye charge walaupon prepaid jek.skang ni zura da convert line celcom tu jadik maxis.pastu ase nyesal convert line kan.sbb celcom lagik murah.bile pakai line pepaham je la.smua nye nk offer.offer itu..offer ini..sabo je la..pastu digi plak prepaid dia mmg cekik darah btoi.tapi kwn2 zura ckp kalo pstpaid digi murah pulak.hehe

    uhukkk....tecekik trus bile suh lanje nih..
    hahaha

    BalasPadam
  5. zura,thx tau utk info td. x sempat ceq nk bg salam...terus terkeluar je dr fb.

    ayu penah jek pakai line digi n maxis...

    digi prepaid ok la...sbb mcm byk offer bile kte topup byk kn.bg kdt free la ape la...

    maxis prepaid bg bonus yg sms n col 2 je...tu pun ssh nk dpt.tp sbb no tu da pakai lame...x kisah je la.skg pun gune hot ticket..save la jugak...

    celcom...try la tgk 2-3-4 bulan..cmne..ok ke x..

    tp biasela klu da pakai line...x sedor diri!!

    BalasPadam

Nuffnangers