CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

09 Jun 2011

Manusia Tidak Sempurna....

Salam.....

Mood: Luahan Hati (Kristal)

Kerana manusia tidak sempurna redha kan aje perangai mereka yang mencapetkan mental & fizikal. Sikap pentingkan diri sendiri. Sikap die je yang betul. Sikap yang nak jatuhkan orang. Sikap tak senang dengan kesenangan orang lain. Sikap kepimpinan yang rapuh. Sikap pendirian yang tak teguh. Sikap yang suka dengar cakap orang. Sikap kipas mengipas. Sikap bodek membodek. Sikap tangran. (same je ketiga-tiga sikap ni). Dan, semua sikap-sikap negatif ni masih beraja di hati manusia. Semoga mereka sentiasa mendapat berkat & dilindungi Allah swt. Amin... Perlu diingat, hari ni kita buat orang. Esok lusa kalau diri sendiri yang tak kene, anak bini suami adik beradik mak bapak pulak yang kene, APAKAH ANDA RASE??? Oleh itu, sila lah bertolak ansur. Pikirlah sebelum membuat bende2 terkutuk ni. Saya juga tidak sempurna. Semua orang tidak sempurna. Kenapa nak jatuhkan hukuman kalau takdir tak menyebelahi anda. Apa yang jadi dalam kehidupan kita telah direncanakan Allah swt.....

P/S: Tak semestinya cantik luaran, dalaman jugak cantik!!! Kalau dalaman tak cantik maka luaran jugak tak cantik....

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers