CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

14 Ogos 2011

The Siblings ~ Happy Hour

Salam....

Menhapdate belog bagai nak rak sbb da lame x hapdate kan3? Idak la ade cite ape pun. Sementara tunggu time mase nak pi kije di bulan Ramadhan ni dan terkebetulan rase cam ade mase terluang....nak hapdate la belog ni. X nak la kasi besawang sangat. Even dengan pasti sekali memang sape je 'AAK'...

Hahaha...

Tau ke 'AAK' tu ape? Tak kan3?.....'Ade Aku Kesah'!!!

Tengok gambar yuk....


Setelah dpt adik ipar ni. Rasenye first time la hang out besame. P karaoke p makan. Memang havoc la!!! Best hepi gile. Konon kenduri sambut pose la ni. After raye boleh mule balik XTVT sihat berhappy hour di OTK.

So, ini kisah sebelum Ramadhan. Tapi sayangnye, Ziela Nj & El xde mase ni. Tapi ktorg da sempat berbuke puase bersama..... Nnt kasi gambar tunjuk sikit naa.

Corum ahli Happy Hour semakin bertambah. Pasni booking 8 jam utk karok. Baru afdal....... 

  
Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers