CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

31 Mac 2011

Duit Free heartbeat.my

~INI STICKY POST. SILA SCROLL BAWAH UNTUK POST LAIN.TQVM~

Salam & Hai....

Sape yang selalu jek gatal tangan kiri (selalu kua duit) meh sini kami nak habaq sikit. Hahaha (Aku memang suke gelak arrr!!). Arini menjengah sahabat Azzey bertanya kabar. Then bace cite die pasal Heartbeat ni. Ehhh, rase mmg ade penah tebace kat blog Mama Zharfan. Tapi Ayu cam ingat ape jek bende tu....mmg la tau bagi duit. Tapi boleh pecaye ke.....

Hurmm, setelah diselidik disiasat. Heartbeat ni oke. Tak kacau ganggu ape2 pun. Tak kan wt Nuffy merajuk ngn kite.... So, ayu pun register la td. Bukan la tamak sgt...nak duit sane sini. Kite berusaha. Ade rezeki ade la... Betul x? Sape ckp x betul........x nak kawan seminit!!! Huhu....

Sesiapa yang nak tau pasal Heartbeat boleh bace entry ini dan entry ini.

Sekian...jangan lupe CLICK MY HEARTBEAT banner kat atas tu oke. pastu register la pas click heartbeat Ayu. 

Terima kasih... Mmmmuuahhh!!!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Save The Date!!

30032011

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

30 Mac 2011

Warna Warni

Sumber dari Encik Google lah.....







Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Terus Tabah!!!

Ingatkan x ada... Rupanya ada. Kental hati!!! Harus yakin....

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

29 Mac 2011

Hepi dalam Duka....

Ada Kak Jua, ada Liza... Dapat kawan baru, Kak Is & Ain. Hikhik... Mengubat luka lara shaye!! Shaye cuba hepi dalam hati yang terluka. Hah, rase nak OTK setiap hari selama sebulan!! Cukup ke sebulan? Kalau x cukup...kene OTK berterusan selama beberapa bulan.

Thx Kak Jua n Liza, hari ni kita buat keje lg. Shaye dtg menjengah ye. Ouhh, lupakan sebentar Kejora & Bintang. Lupakan Kemilau Cinta Kamila. Lupakan Safa & Marwah. Lupakan cite2 sedih di TV kerana shaye perlu bergumbira. Tak payah menunggu janji itu. Shaye boleh buat sendiri!!

Salam....mmmuuahh!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Di Badai Asmara - Sera

Sera
Di Badai Asmara


Haruskah...
Aku terus merayu padamu
Haruskah...
Aku taburi janji beribu
Untuk menembusi
Tembok hati sanubarimu
Ataupun... aku hanya penanti

Mengapa
Dikau meragui keikhlasan
Setelah kuberi
Pengorbanan dan kesetiaan
Aku jadi perindu
Pada istana madu
Kini menjadi sangkar hempedu

Mungkin ku pentafsir
Yang gagal mencari
Pengertian cinta
Akhirnya melara

( korus )
Kau insan misteri
Penuh rahsia cinta
Kulemas dalam arena
Meredah nestapa
Sukarnya menguasai
Bahasa cinta kita
Berilah kepastian sebuah cinta

Bisakah
Silap kata menjadi penanda
Dapatkah
Kecewa ku menjadi harapan
Marilah berganding
Mengharungi badai asmara
Dunia dikecapi penuh bahgia

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Layu Di Hujung Mekar - Rio

Rio
Layu Di Hujung Mekar


Haruskah ku terus melayani perasaan
Meski pun ku tahu itu hanyalah khayalan

Cintaku padamu haruskah aku teruskan
Kerana ku tahu dirimu sudah berteman

Tiada ertinya
Apakah akhirnya percintaan

Pohon cinta yang dulu mekar berbunga
Kini tandus tiada bermaya
Bunga cinta yang dulu mekar mewangi
Kini layu di pusara bumi

Tidak mungkin kembang lagi dan berseri
Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

28 Mac 2011

OTK Time 06:00PM

Merawat hati yang luka lara....!!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Monday Blues

Monday Blues + Rasa Sedey = Sakit Kepala

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Mesti Pilih - OTK a.k.a Old Town Karaoke (Betul ke short form tu?)

Opppss... Hi, salam. Selamat hari Isnin.
Berkongsi info terbaru bagi diri Ayu. OTK...best, terbaek, mabeles, syiok.... Haiyaa, sume ok la. Bersih di setiap sudut.

Ehh, OTK tu ape? Hah, kan da bagitau da kat atas tu. Old Town Karaoke. Kat Ipoh ni dalam banyakbanyak Old Town yang ade, Old Town Greentown jek yang ade pusat karaoke. Tapi, mmg kat Ipoh ni banyak la pusat karaoke. Tempat baru ni anda mesti pilih.

Saya da jadi member. Hahaha...asah bakat. Nyanyi tiap2 minggu, malangnye sore x merdumerdu. Kihkihkih...

Try la pergi test sore kat sane. Murah pun murah... Siap dapat voucher makanan dari Old Town. Sambil karaoke sambil makan food dari Old Town. Layan la beb.... Try ea.. try.....

Bubye... time nak mamam!!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

26 Mac 2011

Adakah doa itu dimakbulkan?

Doa yang aku kirim agar Dia beri petunjuk atas hubungan yang satu ini. Pohon diberi hidayah-Nya atas satu hubungan yang tidak pasti. Bersedih di kala menerima jawapannya. Terkumpul lebih kurang satu sembilan tujuh lima hari dengan satu harapan yang tiada penghujungnya. Kecewa? Harus bahagia. Harus gembira. Hampir enam tahun di sia-siakan. Kembali bernafas. Dia akan bahagia. Begitu juga aku. Doa dikirim ke Tanah Suci Mekah. Alhamdulillah. Memberi aku kehidupan aku kembali. Amin. Kupanjatkan Syukur pada-Mu Ya Allah di atas pengakhiran dugaan ini. Tidak aku pinta ini terjadi......



Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

25 Mac 2011

Cinta Tak Direstui

CINTA TAK DIRESTUI
ST 12


Malam ini ku lihat bulan
Tak terjatuh lalu terurai
Ku nggak ngerti apa yang harus
Kulakukan
Hari ini aku putuskan
Untuk jauh kulangkahkan kaki
Untuk pergi dari dirimu
Biarkanlah kan kubawa
Sejuta harapan yang indah
Yang pernah kita lalui
Saat bersama
Ku harap kau bisa mengerti
Cinta kita tak direstui
Malam ini harus
Rela ku pergi
Maafkanlah kekasih
Ku harus tinggalkanmu
Meski ku tahu ini menjadi
Kau sakit hati
Relakanlah kekasih
Tutup air matamu
Semua ini aku lakukan
Untuk kebaikanmu
Dengarkanlah kekasih
Ku harus tinggalkanmu
Meski ku tahu ini menjadi
Kau sakit hati
Relakanlah kekasih
Tutup air matamu
Semua ini aku lakukan
Untuk kebaikanmu





Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

st12-Cinta Tak Direstui(original clip)



Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

ST 12 - Biarkan Jatuh Cinta (lyrics)



Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

HORMON TAK STABIL!!!

.....Kak An kate hormon saye x stabil. Hah? Ape ke hel pulak? Banyak pikior katenye... Oooo, kalau banyak pikior hormon jadi x stabil ye? 


Oooooo...ok. Harap saye da paham!


Sila jangan banyak pikior.... Owhh, hari ni kan start makan VCO. Kite tengok nanti ape akan jadi ye..... boleh ke hormon tu kembali stabil?


Tunggguuu......


Salam...


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

SEKARANG.....

Kenapa sekarang?


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

SEPARUH JIWAKU PERGI

Separuh Jiwaku Pergi - Anang


Separuh jiwaku pergi
Memang indah semua
Tapi berakhir luka
Kau main hati
Dengan sadarmu
Kau tinggal aku


Reff:

Benar ku mencintaimu
Tapi tak begini
Kau khianati hati ini
Kau curangi aku
[2x]

Kau bilang tak pernah bahagia
Selama dengan aku
Itu ucap bibirmu

Kau dustakan semua
Yang kita bina
Kau hancurkan semua


repeat reff [2x]

Benar ku mencintaimu!!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

23 Mac 2011

Aku Cinta Kau Dan Dia - Adifashla

AKU CINTA KAU DAN DIA


Hancur hatiku mengenang dikau
Menjadi keping-keping setelah kau pergi
Tinggalkan kasih sayang
Yang pernah singgah antara kita
Masihkah ada sayang itu 

Memang salahku, yang tak pernah bisa
Meninggalkan dirinya 'tuk bersama kamu
Walau 'tuk terus bersama
Kan ada hati yang 'kan terluka 
Dan ku tahu kau tak mau

Sekali lagi maafkanlah
Karena ku cinta kau dan dia
Maafkanlah ku tak bisa
Tinggalkan dirinya

Mungkin tak mungkin 'tuk terus bersama
Jalani semua cinta yang tlah dijalani 
Tapi bila itu yang
Kau pikir yang terbaik untukmu
Bahagiaku untuk dirimu

Simpan sisa sisa cerita cinta berdua
Walau tak tersisa cerita cinta berdua

Still love her in my mind
Still love her forever



Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

20 Mac 2011

Surga Cinta

Ada Band
Surga Cinta 


Hanya bisa diam
Dingin menyerang
Di sekujur tubuhku
Layangkan mata
Menembus cahaya
Putih kilaunya
Meneduhkan lamunan
Masih jelas terlihat
Pesona ayumu
Masih jelas terasa
Getar dawai jiwamu aahhh…
Inikah surga cinta yang banyak orang pertanyakan
Atau hanya mimpi yang tiada pernah berakhir jua
Perlahan
Bawa semua tanya
Satu bersama
Langkah di taman ini
Terangkai bunga tanda
Cinta murni adanya
Tapi kekasih pun tiada
Muncul hapus rinduku aahhh…
Inikah surga cinta yang banyak orang pertanyakan
Atau hanya mimpi yang tiada pernah berakhir jua
Di mana aku sedang berada
Mengapa sendiri
Lari telanjang tanpa seorang pun 
Yang akan mau peduli
Inikah surga cinta yang banyak orang pertanyakan
Atau hanya mimpi yang tiada pernah berakhir jua
Terbanglah cinta sampaikan sayangku hanya bagi dia
Tak ingin rasa sepi meratapi malang tanpa dirinya
P/S: Lagu ni pernah berkumandang di belog shaye!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

19 Mac 2011

Idea: Wedding Theme Blue & Red

Salam.

Jam da 1.21pm. Da siap nak p kenduri ni. Sebelum tu nak share picture dari Encik Google untuk Wedding Theme Blue & Red. Cantik x kobinasi warne ni? Cantik kan? Melambangkan ketenangan & keberanian. Yeahhh!! Anda pasti pilih!!!....

Spesel untuk my kazen yang nak kawen bulan April ni.

Cik Jue & Encik Suaminya.Tahniah!! Semoga bahagia sampai akhir hayat. Amin.









14 Mac 2011

DIREKTORI BUTIK PENGANTIN DI IPOH

Salam....

Hai kembali mengupdate blog saya yang pinkish ni. Hehehe... Lame kan x bercerita kat sini. Ayu dapat tau ade yang bace en3 kat belog ni bagi dapatkan beberapa info. So, nak tolong sahabat-sahabat semua untuk beberapa perkara dalam menguruskan Majlis Perkahwinan.

1. NaQueen Butik Taman Jati
   Contact : Aerin Radzi - 0125968091

2. Melati Bridal Boutique Meru Raya
   Contact : Azie - 0195742041

3. Haifa Bridal & Tailoring Jalan Kuala Kangsar
   Contact : Sharifah - 0165435606

4. De Cemara Taman Permai
   Contact : Miza - 0175410875

5. N Vydia Beauty House Taman Permai
   Contact : Vydia - 0175853370

6. Maria Seri Pengantin Bercham
   Contact : Maria - 0125107374

7. Butik Pengantin Nasha Sunway
   Contact : Nana

8. Zaha Wedding Planner Taman Permai
   Contact : Zaid - 0194081551

Itu sahaja setakat ni dapat dikongsi. If Ayu ade dapat lagi Butik Pengantin n contact no diorang. Ayu update sini k...

Selamat mencari.....


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

12 Mac 2011

Belajar Jadi Cantik....Make Up Class.

JEMPUT SERTAI KELAS MAKE UP.....


Sebarang pertanyaan, hubungi la saya.


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Nuffnangers