CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

18 Ogos 2011

Bila da gila karok...!!!

Ntah ape nak jadi dgn teman ni. Hahaha.... Susah bile karaoke tu da sebati dalam jiwa. Pantang ade orang lawe, mesti ON!!!

Opppsss!!!~~~

Assalammualaikum.

Selamat menjalani Ibadah Puasa untuk hari yang ke-18.

Buat Ziela Nj, El, Liza, Jep... Nampaknye corum Happy Hour semakin bertambah. So, memang pasni klu nak karok semua-semua ada kene g karok kat Shogun ke Equinox ke. Da ramai-ramai g OTK rugi kan? Kite bantai 4-5 jam kat tempat tu. Hahaha...


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

14 Ogos 2011

The Siblings ~ Buka Puasa @ Waritha ~ Ipoh Mali Talak Sombong

Sambungan kisah Happy Hour. Tapi kali ni still x cukup corum. Reza & Ima (Adik n Adik Ipar) xde.

So, sape yang ado je la ea.


Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

The Siblings ~ Happy Hour

Salam....

Menhapdate belog bagai nak rak sbb da lame x hapdate kan3? Idak la ade cite ape pun. Sementara tunggu time mase nak pi kije di bulan Ramadhan ni dan terkebetulan rase cam ade mase terluang....nak hapdate la belog ni. X nak la kasi besawang sangat. Even dengan pasti sekali memang sape je 'AAK'...

Hahaha...

Tau ke 'AAK' tu ape? Tak kan3?.....'Ade Aku Kesah'!!!

Tengok gambar yuk....


Setelah dpt adik ipar ni. Rasenye first time la hang out besame. P karaoke p makan. Memang havoc la!!! Best hepi gile. Konon kenduri sambut pose la ni. After raye boleh mule balik XTVT sihat berhappy hour di OTK.

So, ini kisah sebelum Ramadhan. Tapi sayangnye, Ziela Nj & El xde mase ni. Tapi ktorg da sempat berbuke puase bersama..... Nnt kasi gambar tunjuk sikit naa.

Corum ahli Happy Hour semakin bertambah. Pasni booking 8 jam utk karok. Baru afdal....... 

  
Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Fresh Flower Arrangement untuk Meja Makan

Fresh Flower Arrangement untuk meja makan.

Lokasi:
Politeknik Ungku Omar
sempena
 Majlis Perasmian Penutup Festival Kebudayaan & Warisan.  




Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Event: Perasmian Klinik Kesihatan Buntong

Fresh Flower Arrangement

Lokasi:
Klinik Kesihatan Buntong
sempena
Majlis Perasmian Klinik Kesihatan Buntong oleh DYMM Sultan Perak




 
Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

09 Ogos 2011

Sharing Is Caring

Credit to Encik ATC, KLIA........








Sekian daripada saya yg semakin temok!!!

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Nuffnangers