CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

15 Januari 2012

Best Friend

Ziela


Nor Azila Jailuddin... (betul x aku eja name ko yang?) Mmg kire kwn baik. Tp, aku rase kte x alert ttg name btl kite msg2 kan? Hahaha... Kelakar. Sllu org tanye, cmne kte kenal. Aku pon x tau nk explain cmne aku kenal ko sayang. Tp, yg pasti...ni la kate 'jodoh pertemuan di tangan Tuhan'. Byk x byk la yg kte da share sepanjang 3 thn ni. Sedar x sedar...lame da kte bekawan kan? Mengadap masalah yg same bersama2. Mengadap hobi yg same besame2.... Tapi, sejak ko declare relationship ko ngn tunang ko... ko tau tak aku n El jd x tentu arah??? Aku x tau nape aku nak nangis mase tu... (jgk mase aku tgh menaip ni).... Ehh, lupe...aku kat bilik ko sorg2 je ni. Nak balik umah aku jap g. Tp, sempat kan aku menulis blog dlu. Thx sayang sbb ko sllu dgr cite hepi & sedih aku. Thx jgk byk bagi nasihat kt aku.... Even aku skg rase 'KOSNG'....Tp, aku mampu senyum walau muke aku memancarkan muke yg ado masalah. Hahaha.... Aku nk spent mase yg ade ni ngn ko ngn El. Skg kte betiga dok berteka teki dok tuju tuju... 'Entah-entah ko kawen dulu!!'.... Heee, kte tgk sape yg kene la... Apepon mmg doakan yg terbaek utk kite bertiga. :-)

El Zxyda

Nor Aznida Azmi....ko El lg la aku x tau name betol ko ape. Hahaha... Aku kenal ko dr Ziela kan? Mase tu rambut ko mmg style la. Aku mmg admire gile rambut ko mase tu & aku rse ko mmg style gile ble ko suke bende yg pelik2. Hah!!~ Hurm, ape aku nak kate pasal ko? Ayat aku yg sllu ade kt ko 'Muke ko x menggambarkan ko ni misi la El!!~'.... Tapi, sejak thn baru 2012 ni.....aku rse ko da lbh besifat prihatin la. Sinar2 misi tu da tepancar kt muke ko. Hahaha... El, yg selebihnya ko kene beserah, byk kan bedoa spy dapat wt pilihan yg betul. Mak aku sllu ckp.... 'Biar org tu yg lebih syg kan kte...dr kte yg lbh syg kan org tu..' Bile aku pikir2 blk...mmg betul pn. Ble kte yg lebih syg kan die...kte akn sggp wt mcm2 utk die & akhirnye kte jgk yg kecewa. Tp, biasela...bende2 cmni sume x tentu. Kdg2 baik di luar..dalamannye...??!!... Kdg2 biar kte tau siap2 kejahatan dia...kte blh terima die seadanya & besedia utk ape jge hal... Cam biase la El... spt yg aku sllu ckp. Ko da buntu ko mintak petunjuk dari-Nya. InsyaAllah... so, harap bulan 6 ni ade berita gembira la. So, Ziela bulan Mac, ko El bulan Jun.... Aku??... :-)

Liza

Haliza Ali Hamzah...ni klu x tau name. Mmg kene pancung  la Ayu, kan Liza? Haha... Sahabat dr zaman sekolah. Si kecik manis... Liza pon da ade life Liza sendiri. Membe2 zaman sekolah sume da ade life sendiri. Tinggal brp kerat je kt Ipoh ni. Tu pon sume da kawen. X leh nk hang out cm dulu.... seronok la dulu...ade Kak Jua blh lepak2. G kua karoke ramai2... Haha.. G lepak JJ... Erm, apepon doakan Liza & Jep cpt2 kawen. So, buat lg cerita sedih.... Ziela bln Mac, El bln Jun & Liza bln Mei.... Hahaha...  :-)

Ikin, Amalina, Emi, Susan
Gang Pakeeza Restaurant & Catering

Korang...rindu sgt mase tu. Kenangan tu... Hehehe. Apepon, simpan ketat2 kenangan terindah ni. Sllu rindukan korang.... :-)

Anip

 
Mohd Hanif Isa...aku cm x caye je aku blh wt keje ngn ang anip. Dulu ms ang wt partime...ang budak2 je lg yg sllu aku buli2. Hahaha.. skg ang da lbh besar dr aku da pon. Apepon thx la sbb blh wt keje same2 ngn aku... Aku rse ang lebih byk kenal aku dr membe2 aku yg lain kn?... Aku doakan ang ngn Sofea akn cpt2 kawen cm yg ang sllu sebut2 tu. Amin. Doakan jgk ang lbh murah rezeki n bisnes ang akn lbh success di mase2 akan dtg...



Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nuffnangers