CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnangers

My Heartbeat

GuestBook

Soul

26 Mac 2012

Untung-untung....

Holahola....!!~

Kihkihkih....hahaha...mcm belagak je gelaknye kan? Hurmm, untung-untung la....ade org belanje polish kete. Pastu kesan kecederaan akibat org langgar lari ari 2 pon da dicat balik. TQ byk2 la Ah Kit.... nanti u belanje saya cat satu kete la. Boleh? Hahaha... Udah bagi peha nak betis plk!!~

Wishing u punye kedai cat akan lebih byk2 untung....

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

24 Mac 2012

Selamat Pengantin Baru

Salam....
Ucapan Selamat Pengantin Baru buat Kak Bib & suami. Alhamdulillah, sah jadi suami isteri dengan sekali lafaz. Yang kelakar mase majlis akad nikah tadi, pengantin relax jerk. Saye lak yang sedu sedan lebih2. Masa dengar khutbah da bergenang ayaq mata. Bila nak lafaz akad ayaq mata tumpah cam paip bocor. Motif tak dapat dikenalpasti..... Hahaha!!~

Kak Bib, semoga bahagia sampai akhir hayat. Tumpang amik berkat... Moga-moga saya bakal menyusul. InsyaAllah... Amin.



Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

JJCM: Roti Bakar Corner

Salam...

Haluuu....mai mai cite pasai makan lagi. Hehehe... Kali ni nak share satu kedai makan yg jual aneka roti bakar. Ade roti telur goyang, roti bakar, roti bun bakar..... Yummyyummy... 

Location: Taman Perpaduan
Name Kedai: Roti Bakar Corner

Camne nak p kedai ni? Kedai ni dok kat medan selera kat Taman Perpaduan. Korang masuk je Taman Perpaduan cari je medan selera... Da jumpe medan selera, kedai ni belah ujung sekali sebelah dgn Balai Raya (balai raya kot..!!hahaha...)

Selamat bersantai cam kami...... Holahola!!~






Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

22 Mac 2012

JJCM: Ipoh Hainan Chicken Rice

Salam...

Holahola....mood kala ini sume na cite pasal mamam jek. Makan..mamam..makan!!~ Hahaha.

Jom...

Location: Greentown Suria
Nama Kedai: Ipoh Hainan Chicken Rice

Sebenarnya, IHCR Greentown ni cawangan je. Asalnye IHCR kat Jalan Anderson.... Yang special opkos la Nasi Ayam Hainan. Ada macam2 menu kt sini. Mee goreng mamak, kuetiaw sup, roti2 bakar dll. Saya kalau nak makan western akan ke IHCR Greentown. For me....western die mabeles. Xceli, byk lg restoran yg ade western food yg mabeles... Kat IHCR ni, tempat dia santai. Harga pon ok... So, bebaloi la.....

Selamat bersantai....

Oppss, lupe nak cite direction ke sini. Ermm, bagi yang biase kat Ipoh. Cari je Greentown Business Centre yg mane ade Uda Ocean ade Bgn KWSP.....area2 situ je kedai ni. Kalau nmpk Hospital Al-Ridzuan, hah..kire betoi da tu!!~

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

21 Mac 2012

JJCM: Johan Classic Western & Seafood

Salam...

Holahola!!~

Meh JalanJalanCariMakan. Cari makan kat Ipoh bukan susah. Pikir je nak makan ape. Sane sini ade kedai makan. Cume sedap ngan x sedap je.

Jom....

Location: Tambun
Nama Kedai: Johan Classic Western & Seafood

Tak susah nak pi kedai ni sbb tepi jalan je. Signboard pon besar terpampang. Lepas je Pekan Tambun & sebelom na sampai kt Sunway (kalau dari Ipoh ea) akan nampak la kedai ni belah kanan anda.

Apa yang best?

Feveret saya sendiri!!~

1. Nasi Putih
2. Sup Daging
3. Telur Bistik
 
Selamat bersantai.....

Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

03 Mac 2012

Tukar angin

Salam lewat malam.....

Malam ini  malam melayan perasaan. Terima kasih Ya Allah... Saya cukup bertuah. Bila satu masa dulu saya selalu kecewa dan terus diduga sampai sekarang. Rupanya dalam tak sedar ramai yang ambil berat & masih ada yang sayang. (Kene layan lagu 'Bila Diri Disayangi') 

Aznida...kamu keje malam ni. Jadi, takde sape nak melayan aku....

Aznida...kamu kisah tak kalau aku pun nak tukar angin? Alhamdulillah...insyaAllah, ayah aku dapat tukar Ipoh balik dlm masa terdekat ni. Syukur.... Dan, aku pun bepikir2 balik hajat aku yang lama aku simpan. Tukar angin... Keluar dari sini dan cari life yang baru. InsyaAllah, yang lebih baik dari skrg ni. Harapharap....

Kamu tau....tempat yg aku teringin nk pegi & nk keje kt mane??? Aku nak g Sabah beb..... Aku nak dok sane. Setiap kali tu je tempat yang aku pikir aku nak g. 

Memandangkan aku belajar skg ni....so, aku akn pkr utk mntk tukar either kt Kedah / Negeri Sembilan. Negeri Sembilan ok kot. Cawangan kecik. Keje x banyak. Aku ulang alik dari KJ ke Seremban hari2. Smart x? Hahaha.....

Aznida. Mari berhenti berharap....  

 
Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

02 Mac 2012

1. Chapter by Chapter


Share dekat sini ye...
Ipoh-KelanaJaya-Seremban-KualaLumpur....
24-26Februari2012.....




Lurve,
~ ^^Ayu^^ ~

Nuffnangers